Lapsityö

puh. Perhe- ja päiväkerhot  0400-190 374

       

  • KAMU-kerhot Vanhassa pappilassa torstaisin 3-vuotiaiden ryhmä klo 9-12 ja perjantaisin 4-6 -vuotiaiden ryhmä klo 9-12.
  • KARHU-kerho 3-6 -vuotiaille Vanhassa pappilassa tiistaisin klo 12-15. Luontopainotteinen kerho sis ulkoilua, retkiä, vierailuja/vierailijoita esim eläimiä sekä kierrätystä ym ekologista toimintaa.
  • Perhekerhot Vanhassa pappilassa, Papintie 8, tiistaisin klo 9-11 ja keskiviikkoisin klo 13-15 sekä Varuskunnan Sotilaskodin kirjastossa, Siilastie 18,  keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 torstaisin klo 13.30-15.30.
  • Pyhäkoulutyön tehtävänä on lasten jumalanpalveluksena totuttaa lapsi hiljentymään Jumalan edessä rukouksin ja lauluin.

 

Seurakunnan lapsityö perustuu kasteopetukseen, joten kaiken kerhotoiminnan lomassa lapsille ja perheille tulevat tutuiksi kristilliset perusasiat kuten Raamattu, hengelliset laulut ja virret, kirkkovuoden kulku, rukous ja hiljentyminen. Kerhoissa lapsia pyritään ohjaamaan leikin avulla siten, että he saisivat hyvät eväät kristillisen seurakunnan jäsenenä kasvamiseen ja luontevasti omaksuisivat normaalit elämässä tarvittavat perustaidot kuten hyvät tavat, toisten huomioon ottaminen, oman itsensä ja toisten ihmisten kunnioittaminen.

 

Jokaiseen kerhokertaan pääsääntöisesti kuuluu pienimuotoinen yhteinen hiljentymisen hetki, askarteluhetki, eväshetki/kahvitteluhetki ja vapaata leikkiä. Lisäksi - kerhomuodosta riippuen - voi olla myös muuta toimintaa kuten yhteisleikkejä ja -lauluja, ulkoilua, retkiä, vierailijoita, yms.

 

Kerhoryhmien vetäjinä toimivat ammattitutkinnon suorittaneet lastenohjaajat Tinttu Hiltunen ja Tuula Kemppainen

 

Pyhäkoulutyöstä vastaa Maija Kuusela, puh. 040-731 4534.

Copyright © 2019 Sodankylän seurakunta