Tervetuloa Sodankylän seurakunnan kotisivuille !

Tervetuloa Sodankylän seurakuntaan. Nämä kotisivut on julkaistu Sodankylän seurakuntalaisille sekä tietenkin myös kaikille muille jotka haluavat lisätietoa Sodankylän seurakunnasta ja sen eri tapahtumista.

 

Kotisivujen tarkoituksena on jakaa tietoa Sodankylän seurakunnasta ja sen eri tapahtumista. Viereisistä linkeistä pääset selaamaan tietoja eri tapahtumista.

 

Ylälaidan linkeistä näet helposti kaikki sivukokonaisuudet.

 

Seurakunnan ajankohtaisen toiminnan löydät etusivulta sekä alalaidan pikalinkeistä.

 

Toivomme sinun viihtyvän seurakuntamme kotisivuilla.

 

Lisätietoa Sodankylän seurakunnan toiminnasta myös facebookista https://m.facebook.com/sodankylansrk/posts/?ref=page_internal&mt_nav=0

 

 

 

 

Sodankylän seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Sodankylän seurakunnassa.

 

   

Ajankohtaiset uutiset

 

Tiedote kirkonkirjojen pidon siirtymisestä Rovaniemen aluekeskusrekisteriin

SU 30.1. Sanajumalanpalvelus kirkossa klo 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KIRKKOHERRANVIRASTO AVOINNA

ma - pe klo 9 - 14

klo 11 - 12 suljettu

 

Onko elämäsi kriisissä, Älä jää yksin raskaiden asioittesi kanssa. Keskustelu voi auttaa eteenpäin. Ota yhteyttä,  katso linkki tästä

 

 

 

 

 

Copyright © 2022 Sodankylän seurakunta