Koronatiedote 2.-28.3.2021

08.02.2021

Tuorein tiedote Aluehallintoviraston päätöksistä:

 

" 1.3. kello 15.10 Kokoontumisrajoituksiin tiukennus: kaikki yli kuuden ihmisen tilaisuudet kielletään Lapin sairaanhoitopiirissä

Lapin aluehallintovirasto kieltää Lapin sairaanhoitopiirin kunnissa kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli kuusi henkilöä.

 

Viraston mukaan sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu korkeintaan kuusi ihmistä, kunhan niissä noudetaan viranomaisten antamia ohjeita koronaviruksen torjumiseksi.

 

Määräys on voimassa 2.3.–28.3.2021 Lapin sairaanhoitopiirin kunnissa eli Enontekiön, Inarin, Kittilän, Kemijärven, Kolarin, Muonion, Pelkosenniemen, Pellon, Posion, Ranuan, Rovaniemen, Sallan, Savukosken, Sodankylän ja Utsjoen kunnissa.

 

Päätös korvaa Lapin aluehallintoviraston 19. helmikuuta antaman päätöksen."

 

Vaikutukset seurakunnan toimintaan pääpiirteissään:

 

- Hiihtoloman rippikoululeiri siirtyy. Perheisiin ollaan myöhemmin kirjeitse yhteydessä uudesta ajankohdasta.

 

- 7.3.-28.3. seurakunnan jumalanpalvelukset vietetään kirkossa ns. suljetuin ovin ilman seurakuntaa ja striimataan. Voit seurata jumalanpalvelusta netistä Sodankylän seurakunta/musiikki

 

- Kirkollisia toimituksia ja perhejuhlia suunnitellessa on väkimäärärajoitus ehdottomasti huomioitava. Tarkempia tietoja saa kirkkoherranvirastosta ja seurakunnan työntekijöiltä toimituksia (esim. hautajaiset) sopiessa.

 

- 2.-28.3. välisenä aikana seurakunnan kerhot, ryhmät ja piirit on peruttu

.

Huom. Tietoja päivitetään tilanteen mukaan!

 

Hanna Kuusela, kirkkoherra

 

Takaisin

Copyright © 2021 Sodankylän seurakunta